Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Over ons

De fietsenwinkel Kemperman in Steenbergen was al jaren een adres waar we gebruikte fietsen kochten, om op Rotterdam CS te verkopen. Dit contact leidde uiteindelijk tot de overname van Kemperman Tweewielers op 1 januari 1999.

Na een rigoureuze verbouwing hebben we de winkel klaargemaakt voor het nieuwe millennium. We hebben ons aangesloten bij Bike Totaal. De verbouwing had een zeer positief effect. Het was drukker dan ooit en met de komst van een modern schappenplan kon de consument steeds beter “shoppen”.

Door de jaren heen zijn er nog allerlei veranderingen doorgevoerd. Denk hierbij o.a. aan een modern kassaprogramma en dé oplossing voor zadelpijn. We waren een van de eerste in Nederland en hebben al honderden mensen van zadelpijn afgeholpen.

De naam “Kemperman” heeft nog jaren op de gevel gestaan alvorens deze te veranderen in Bike Totaal Zwaan in 2012.

Door de jaren heen hebben we pieken en dalen gekend, maar de afgelopen jaren zijn we stabieler geworden en hebben we - met de komst van bedrijfsleider Richard - een betrouwbare winkel gekregen. Dankzij Richard en onze medewerkers kunnen we klantgericht werken én denken. 

In juli 2015 hebben we een outlet geopend aan de overkant van de werkplaats waar we een breed assortiment gebruikte én overjarige fietsen hebben uitgestald voor mooie en scherpe prijzen. Deze is tegelijk geopend met onze winkel en is alleen te betreden door u in de winkel te melden.

De verbouwing van de winkel wordt in 2015 afgerond en geeft ons de uitstraling die bij deze tijd past. De uitstraling die u van ons gewend bent: proffesioneel en betrouwbaar. 

Bent u benieuwd naar de foto's van de verbouwing? Neem een kijkje op onze Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen